f IPlayKS Hosting - Web Hosting, GameServers and VPS Hosting

IPlayKS Hosting

Ne jemi duke ofruar shpejtesi te larte dhe besueshmeri!

KYQU NE GAMEPANEL
QKA OFROJM NE ?
 • Powerful GPanel

  GamePaneli jon permban shum Opsione ekstra te cilat jan vendosur nga Gamepaneli GameCP .

 • 99.99% Uptime

  Ofrojm shpejtesi te serverav me PING: 20-50MS/S , Dhe shpejtesi te vps dhe hosting deri ne 1000/mbs .

 • Constant Backups

  Ne Mundesojm backup-tuaj edhe nese filet e juaj jan humbur, ne do ti rikthejm ato.

 • 1-Click Installs

  Ne mundesojm qe ju me 1 klikim te instaloni shum aplikacione sikur : Wordpress, Joomla , WHMCS ,GameCP , Swift Panel etc.

 • Online security

  Ne sigurojm te dhenta tuaja po ashtu jemi besnik ne punen qe bejm, te dhenat tuaja nuk mund te shperndahen apo te hakohen.

 • 24/7 Support

  Ne japim mbeshtetje 24/7 per klientet tan,per qfardo lloj problemi ne jemi ne mbeshtetje.

Pick a plan
 • Basic
 • $3.99 / month
 • 2GB Storage
 • Slots 12/16
 • Location: Germany & France soon
 • IP Address 193.192 & 176.57
 • GamePanel GameCP/FTP Full Acces
 • AntiDDoss 99%
 • Supports 24/7
 • Porosit Tani
 • Silver
 • $4.99 / month
 • 3GB Storage
 • Slots 24
 • Location: Germany & France soon
 • IP Address 193.192 & 176.57
 • GamePanel GameCP/FTP Full Acces
 • AntiDDoss 99%
 • Supports 24/7
 • Porosit Tani
 • Gold
 • $5.99 / month
 • 4GB Storage
 • Slots 32
 • Location: Germany & France soon
 • IP Address 193.192 & 176.57
 • GamePanel GameCP/FTP Full Acces
 • AntiDDoss 99%
 • Supports 24/7
 • Porosit Tani
PARTNERET